Een voedingsprogramma op maat

conseils nutrition libin

Bruisen van energie, een stralende huid en een pak lichter in je vel. Ben jij ook klaar om de beste versie van jezelf te worden? Dan zijn deze programma's jou op het lijf geschreven.

RainPharma is de referentie voor een optimaal gewicht, een sterk lichaam, meer energie en een stralende huid.

De Rainpharma shakes zitten boordevol eiwitten, de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid.

Heb je nood aan een nieuwe start, snakt je lichaam naar een gezonde detox of wil je eindelijk komaf maken met je ongezonde kilo's? We hebben 2 voedingsprogramma's met eiwitshakes op maat van jou noden en doelen.

 

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

Het is een slim en kort programma dat je verlost van overtollige kilo's, je huid weer laat stralen en je dankzij zijn detox-effect laat bruisen van energie.

Het Smart Nutrition Project is opgebouwd rond een gezonde levensstijl met als einddoel 'Een betere versie van jezelf'.

nutrition libin

RainPharma dieet

Het RainPharma-dieet is een bijzonder efficiënt, 100% Belgisch totaalconcept dat helemaal opgebouwd is rond gezonde voeding. Dit revolutionaire afslankingsprogramma is een hoogwaardig alternatief voor de klassieke proteïnedieten. De basis van het dieet is de Balance Box, een startbox waarin je alles vindt om succesvol van start te gaan.

Bovendien werkt het dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost en een frisse, gezonde uitstraling geven. De Balance Box bevat alles wat je nodig hebt om de strijd met die vervelende kilo’s aan te gaan.

Met het RainPharma Dieet slank je op een slimme manier af, zonder roofbouw op je lichaam te plegen! Je hoeft bij dit dieet ook helemaal geen honger te lijden. Integendeel, je krijgt van mij tal van tips voor gezonde en makkelijke maaltijden.

Dit dieet is bovendien zo ontwikkeld dat je moeiteloos je streefgewicht kunt behouden. Ik vertel je alles over de werkwijze tijdens een eerste intakegesprek!

Het RainPharma Dieet is er echt voor iedereen, of je nu 3 of 50 kilo wil verliezen.

Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én een vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

 

Shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen

Buiten de 2 programma's zijn de shakes en voedingssupplementen ook apart verkrijgbaar en aanpasbaar aan je persoonlijke behoefte.

Voor de shakes worden enkel de meest zuivere eiwitten gebruikt en ze bevatten geen gluten of casëine (caseïne is het moeilijkst verteerbare element van melk), geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen.

shake rainpharma

Meer weten over voedingsadvies