Als gezondheidsconsulente, gespecialiseerd in het welzijn van lichaam en geest, bied ik verschillende diensten aan die aangepast zijn aan elk van uw behoeften: voedingsadvies, gewichtsverlies, gezondheid en welzijn.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan zeker eens een kijkje naar mijn aanbod.

Dieptemassage

Een massage om opgehoopte spanningen los te maken en de bloedcirculatie te stimuleren. Een natuurlijke en doeltreffende oplossing om pijn te helpen bestrijden.

Meer informatie over de dieptemassage

_ _ _ 

Ontspanningsmassage

Een moment van ontspanning volledig aangepast aan uw behoeften, om u te bevrijden van emotionele blokkades of gewoon om tot rust te komen. Deze behandeling wordt gegeven met natuurlijke plantenoliën met regenererende eigenschappen.

Meer informatie over de ontspanningsmassage

_ _ _

Aromatherapie massage

Een massage met essentiële oliën is niet alleen ontspannend, maar biedt ook veel voordelen voor lichaam en geest. De essentiële oliën die tijdens de massage worden gebruikt, worden aangepast aan uw behoeften.

Meer informatie over de aromatherapie massage

_ _ _ 

 Ayurvedische massage

Deze ontspannende massage, ideaal voor gestresseerde en nerveuze personen, wordt gekenmerkt door zeer zachte gebaren en het gebruik van warme olie. U zult ontspannen vertrekken.

Meer informatie over de Ayurvedische massage

_ _ _

Cupping Massage

Cupping massage wordt gebruikt om gespannen spieren en gewrichten los te maken, overtollig vocht en afvalstoffen te verwijderen, de lymfedrainage te stimuleren en tal van andere voordelen. Deze massage gaat dieper dan elke andere massage !

Meer informatie over de cupping massage

_ _ _

Gezondheidsadvies

Mijn doel is om uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Om dit te doen, help ik je om een gezonde levensstijl aan te nemen door middel van een duidelijk programma, volledig gepersonaliseerd met voedingsadvies, voedingssupplementen en tips voor thuisgebruik.

Meer informatie over mijn gezondheidsadvies

_ _ _

Voedingsadvies

Wilt u op een gezonde manier ongewenste kilo's kwijtraken, u energieker voelen en een stralende huid krijgen? Ik bied u een voedingsprogramma op maat, aangepast aan uw behoeften en doelstellingen.

Meer informatie over mijn voedingsadvies

_ _ _

RainPharma producten

Voedingssupplementen en shakes 100% made in Belgium om u te begeleiden in uw nieuwe, gezonde en evenwichtige voedingspatroon.

Meer informatie over de RainPharma producten

_ _ _

Voetreflexologie

Voetreflexologie helpt om spanningsgebieden in het lichaam op te sporen en bepaalde delen en organen weer in balans te brengen.

Meer informatie over voetreflexologie

_ _ _ 

Bachbloesemtherapie

Ideaal om de emotionele toestand in evenwicht te brengen. Bachbloesems helpen om negatieve emoties om te zetten in positieve.

Meer informatie over Bachbloesemtherapie

_ _ _

 

DMK Enzym Therapie

Dit unieke en exclusieve concept is zowel gebaseerd op de structuur en functie van de huid als op de heilzame werking van enzymen.

MEER INFORMATIE OVER DMK ENZYM THERAPIE