Heb je een gebrek aan energie? Wil je weer een stralende huid? Of wil je twee of drie extra kilo's kwijt? Dan is RainPharma de oplossing die u nodig heeft. Hieronder vindt u de 100% made in Belgium producten die ik in mijn kantoor in Redu aanbied, als aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding.

RainPharma voedingssupplementen

Via een gezonde en evenwichtige voeding, zult u al heel wat effecten op uw gezondheid en uw lichaam voelen. Om ervoor te zorgen dat uw lichaam alle vitaminen en mineralen krijgt die het nodig heeft, zijn de supplementen van RainPharma noodzakelijk om u te helpen weer een stralende huid en weer meer energie te krijgen.

Online afspraak

RainPharma Shakes

Als aanvulling op uw voedingsprogramma stel ik RainPharma shakes voor: de ideale oplossing om uw spieren te onderhouden en u te voorzien van alle aminozuren die u nodig heeft. De shakes zijn een doeltreffend middel om af te vallen en worden aanbevolen als tussendoortje om de honger of het verlangen naar zoetigheid te verminderen.

Ze zijn geen maaltijdvervanger: ze zijn gewoon een aanvulling op een evenwichtige voeding om de eiwitten en aminozuren binnen te krijgen die u dagelijks nodig heeft.

Het smart nutrition project:  SNP

Om het voor u gemakkelijk te maken, heeft RainPharma een box samengesteld met alles wat u nodig heeft om met uw nieuwe levensstijl te beginnen. Het is een kort en doeltreffend voedingsprogramma om een paar kilo's kwijt te raken of om uw lichaam te ontgiften. Het bevat de juiste vitaminen en mineralen om u hierbij te ondersteunen. De box bestaat uit een shake en voedingssupplementen aangepast aan uw behoeften, gebaseerd op ons inleidend gesprek in mijn kantoor.

Het Balance program

Het Balance program is een compleet programma voor mensen die veel gewicht willen verliezen en weer gezond en evenwichtig willen gaan eten. Ik zal je minstens een jaar begeleiden voor een duurzaam gewichtsverlies. Mijn programma's zijn volledig gepersonaliseerd volgens uw behoeften en aangevuld met RainPharma proteïneshakes en voedingssupplementen. Deze maken een deel uit van het programma, zodat u over alle noodzakelijke aminozuren, vitaminen en mineralen beschikt.

Wilt u meer weten over ons voedingsadvies en het merk RainPharma?