Over Salutem

In hartje Redu, tussen de magie van de Lesse, talloze oude boeken en nog oudere bossen, vind je Salutem: mijn praktijk voor algemeen gezondheidsadvies. Genesteld te midden van de meest rustgevende, groene omgeving. Een beter kader om te herbronnen bestaat er niet, volgens mij.

Ik ben Liesbeth Papen. Twintig jaar geleden verhuisde ik naar de Ardennen om er met mijn man een bouwbedrijf op te starten. Samen met onze twee dochters streken we neer in het pittoreske Redu, oftewel het (tweede) beste boekendorp ter wereld. Ik werkte lang op de dienst boekhouding van ons bedrijf, maar mijn echte passie is en blijft de fysieke en mentale gezondheid.Toen onze dochters wat ouder werden, besloot ik mezelf dus bij te scholen met een vierjarige opleiding aan de levensschool. Et voilà: wat vroeger mijn passie/hobby was, is nu mijn job! Als gezondheidsconsulente ben ik ervan overtuigd dat een gezond lichaam samengaat met een gezonde geest. Ieder van ons heeft het in zich om zijn/haar gezondheid in eigen handen te nemen, met het oog op een vitaler en gelukkiger leven. Ons lichaam is echt een wonderlijk instrument en het is verbazingwekkend wat je kan bereiken met de juiste ingesteldheid, voeding en levensstijl.

 

Ik wil mensen dan ook helpen om zich zo goed mogelijk te voelen. Specifieker nog; de vrouw. Want élke vrouw verdient het om haar vrouwelijke energie te laten stromen, volop in haar kracht te staan, voor zichzelf te zorgen en zichzelf centraal te zetten. Om dat alles te bereiken moet ze zich wel regelmatig kunnen opladen. Daarom richtte ik Salutem op: in deze groene oase help ik met plezier iedere vrouw om haar unieke vrouwelijkheid tot uiting te laten komen.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan zeker eens een kijkje naar mijn aanbod!

 

online afspraak