Een geurende massage…

Het ontstaan van aromatherapie gaat duizenden jaren terug. Al eeuwen lang vertrouwen mensen op de natuur voor de therapeutische en medicinale doeleinden die ze ons biedt. Essentiële oliën hebben zowel fysiologische als psychologische effecten op onze zintuigen. De combinatie van massage en de therapeutische eigenschappen van etherische oliën (zowel ingeademd als geabsorbeerd door de huid) bieden geweldige voordelen voor onze gezondheid. 

Wanneer etherische oliën op het lichaam worden aangebracht tijdens een massage, dringen moleculen de huid binnen via de haarzakjes waar ze worden opgenomen in de bloedstroom en zo doorheen het lichaam gecirculeerd. De warmte van aanraking alsook de licht verwarmde dragerolie die wordt gebruikt, zorgen voor een betere opname van de werkzame stoffen.

Een aromatherapie-behandeling biedt tal van voordelen op vele verschillende vlakken en draagt bij tot verlichting van angst of stressgerelateerde klachten, PMS en pijnlijke maandstonden, menopauzale klachten, slapeloosheid of slaapproblemen, spierpijn, gewrichtspijn, ademhalingsproblemen, spijsverteringsklachten, huidproblemen, vermoeidheid…

Ook als er geen grote gezondheidsklachten zijn, is dit een heerlijke ontspannende traktatie voor jezelf of als geschenk voor een dierbare. 

 "De weg naar gezondheid is een aromatisch bad en een geurende massage elke dag "
HIPPOCRATES

RESERVEER JOUW MOMENTJE BIJ SALUTEM