Ayurveda, wat zoveel betekent als ‘de leer van het leven’, is een oude Indische vorm van heling die je laat kalmeren, doet herleven en verjongen. Deze massage is gebaseerd op het herstel van evenwicht tussen lichaam en geest.

Dit Indische ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt jouw gezondheid aan op een holistische en traditionele manier. De filosofie van de Ayurvedische massage draait enerzijds om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het toepassen van specifieke massagetechnieken die het lichaam weer als één geheel laten voelen. Anderzijds hebben deze technieken ook een ontgiftende werking doordat ze o.a. het lymfestelsel aanwenden waardoor het lichaam zich kan ontdoen van toxines.

Trakteer jezelf op een heerlijke Ayurvedische massage en ervaar direct de voordelen voor lichaam en geest.
Wat kan je verwachten van een Ayurvedische massage?
De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij ook de voeten, armen en gezicht meegenomen worden.
Het gebruik van een weldadige hoeveelheid warme olie, verrijkt met etherische oliën, is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. Onze olie is zuiver en plantaardig en zit vervolgens boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren baat bij hebben.
Bij elke massage voegt de masseur nog een positieve intentie toe aan de olie, zodat deze massage een nog diepgaande, holistische werking kent.
Deze uitzonderlijke ontspanningsmassage wordt gekenmerkt door lange harmoniserende bewegingen die grote delen van het lichaam in één vloeiende handeling met elkaar verbinden.
Deze weldadige oliemassage is erop gericht zowel lichamelijke als geestelijke ballast te elimineren.

De ontvanger geeft zich over en komt in een ontspannen staat, die soms wordt ervaren als een meditatieve staat. 

RESERVEER JOUW MOMENT BIJ SALUTEM