Salutem vernieuwt zichzelf voortdurend om u de meest effectieve behandelingen aan te bieden die zijn aangepast aan uw huid!
Kom en ontdek het revolutionaire DMK-concept dat een langdurige verbetering van de gezondheid van uw huid garandeert.
Dit unieke en exclusieve concept is zowel gebaseerd op de structuur en functie van de huid als op de heilzame werking van enzymen.
Als DMK-therapeut begeleid ik u en geef ik persoonlijk advies tijdens het reconstructieproces van uw huid!

Voor wie is DMK Enzym Therapie? 

DMK Enzym Therapie wordt aanbevolen voor een breed scala aan huidproblemen en -aandoeningen:

 • Acne
 • Huidveroudering
 • Pigmentvlekken
 • Eczeem
 • Couperose
 • Littekens
 • Rosacea
 • Oedeem en hematomen (postoperatief)
 • ...

 Onze verschillende DMK behandelingen

 • Je huid is ontgift en gezonder
 • Je teint is stralend
 • Je poriën zijn strakker
 • Je huid is diepgaand gehydrateerd en opnieuw zuurstofrijk
 • Je huid is gerevitaliseerd en steviger
 • Fijne lijntjes en rimpels zijn gladgestreken

 

Onze verschillende DMK behandelingen

Gratis analyse van je huid

Tijdens deze analyse bekijken we samen de conditie van je huid en je behoeften om de beste oplossing voor jou te bepalen

Boek nu je gratis huidanalyse!

Niveau 1: "Meet & Treat" DMK - 80€- 60 minute

Kies deze behandeling als je nog geen kennis hebt gemaakt met de DMK producten. Tijdens deze Meet & Treat gaan we jouw huid voorbereiden op het Enzymen Masker. De voorbereidende fase is erg belangrijk om reacties op het Enzymen Masker te voorkomen. Deze eerste kennismaking omvat natuurlijk ook een analyse van je huid.

Tijdens dit een-op-eengesprek stellen we jouw persoonlijke behandelprogramma op, dat zowel salonbehandelingen als thuisbehandelingen met DMK producten omvat.

Niveau 2: DMK enzymatische gezichtsbehandeling (signature behandeling) - 125€ (Peeling supplement: + 10€) - 90 minuten

Elimineren, heropbouwen, beschermen en onderhouden: dat zijn de vier belangrijkste stappen in dit unieke behandelingsprotocol voor een mooie, gezonde huid.

Stap 1: Elimineren: reinigen en exfoliëren
We reinigen en exfoliëren je huid met DMK producten die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeften om de ophoping van dode cellen te verwijderen en je huid te ontgiften. Je gezicht ziet er fris en stralend uit.

Stap 2: Heropbouwen: Enzymen Masker met plasmatische werking.
We brengen een Enzymen Masker aan dat de cellen stimuleert, vrije radicalen elimineert en de immuunfunctie van je huid een boost geeft dankzij zijn plasmatische werking en zuurstoftoevoer. DMK is het enige merk dat transferenzymen gebruikt om je huid weer optimaal te laten functioneren. Enzymen zijn natuurlijke katalysatoren die dode huidcellen hydrolyseren en de collageenproductie stimuleren. De DMK Enzym Therapie is als zuurstof voor je huid, revitaliseert haar en laat haar weer stralen. Vanaf de eerste behandeling ziet je huid er beter uit.

Stap 3: Beschermen: transdermale infusie
Na het reinigen van je gezicht brengen we een transdermale infusie aan die bescherming biedt tegen externe agressoren. Deze infusie is verrijkt met krachtige antioxidanten en beschermt je huid tegen zonnestralen en vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering.

Stap 4: Verzorging: thuisverzorging
Het is ook belangrijk om de DMK producten thuis verder te gebruiken. Met thuisonderhoud kun je de voordelen van de behandeling verlengen en zorgen voor resultaten op lange termijn.

Vanaf de eerste behandeling merk je direct verbluffende effecten! Voor een optimaal resultaat en afhankelijk van je specifieke problemen raden we je aan om deze enzymatische behandeling meerdere keren (3 tot 4 keer) te herhalen.

Wist je dat? Indien we een peeling inzetten voor het DMK Enzymen Masker, worden de effecten van de behandeling tot 10 keer versterkt zodat je een nog beter resultaat krijgt!

Speciale behandeling: DMK "Feel Good" gezichtsbehandeling - 90€ - 70 minuten

“Feel Good" is een gezichtsbehandeling met DMK producten op maat, die je een moment van puur geluk en ontspanning biedt. De behandeling kan ook geboekt worden, als eenmalige behandeling.
Een grondige reiniging van de huid

Een gezichtsmassage
Een DMK masker (zonder enzymen) dat je huid voedt en hydrateert, vergezeld van een heerlijke massage van de armen en handen.
Een transdermale infusie aangepast aan je huidtype en het aanbrengen van een revitaliserende crème voor een stralende huid!

Heeft u vragen over deze revolutionaire nieuwe techniek en de DMK-producten van paramedische kwaliteit?

Neem contact met ons op