En momentje voor jezelf – iets wat elke vrouw verdient!

Tijdens een ontspanningsmassage hanteer ik verschillende Zweedse massagetechnieken. Ik wissel de typerende effleurages en cirkelvormige massagebewegingen af met fricties en het kneden van de spieren. Zo verhogen we de doorbloeding, stimuleren we de lymfe en verminderen we spierspanningen.

Spierspanningen gaan vaak gepaard met onverwerkte/opgeslagen emoties dus deze massage kan een losmakend effect hebben op zowel fysiek als geestelijk vlak. Dit alles gebeurt dan ook met veel warmte, op basis van intuïtie en met de nodige aandacht en respect. Mijn doel is jouw totale ontspanning.

Vooraf aan de massage bespreken we duidelijk waar jij op dat moment de meeste spanning ervaart, alsook welke drukintensiteit (zacht/medium/stevig) jij verkiest.

De massage wordt geheel op jouw noden afgestemd. 

De ontspanningsmassage relaxeert je lichaam en geest en is mijn absolute aanrader tegen stress. Om de massagetechnieken het beste tot uiting te laten komen, gebruik ik overigens zeer kwalitatieve oliën met regenererende en weldoende eigenschappen voor de huid. Deze zijn uiteraard volledig plantaardig en natuurlijk.

RESERVEER JOUW MOMENTJE BIJ SALUTEM